Podržite nas

advocate2
Donirajte
Doprinesite promjeni u nečijem životu
 
Vašom donacijom Fondaciji 787, direktno podržavate ekonomsko osnaživanje i poduzetničke napore žena i mladih u Bosni i Hercegovini. Donirana sredstva će u potpunosti biti korištena za obrazovanje, informisanje, promovisanje, umrežavanje i pomoć mladima i ženama širom zemlje koji žele postati poduzetnici.
Bez obzira na iznos donacije, Vaš plemeniti poklon je uistinu cijenjen.
volunteer
Volontirajte
Zajedno možemo postići mnogo više
 
Ako imate vremena i želju da se posvetite poboljšanju statusa žena i mladih u BiH, ako ste zainteresovani da razvijete svoje vještine, da postanite dio naše mreže profesionalaca i implementirate svoje ideje unutar naše zajednice - rado ćemo Vam poželjeti dobrodošlicu u naš tim. Javite nam se jer postoje različiti načini putem kojih možete volontirati. Bit će nam zadovoljstvo upoznati Vas.
advocate2
Zagovarajte
Uz Vaše zalaganje imamo bolje šanse da uspijemo
 
Fondacija 787 zagovara programe i bolje propise koji mogu doprinijeti osnaživanju žena i mladih u svim dijelovima BiH. Ako smatrate da nam možete pomoći u ostvarenju naših ciljeva za poboljšanje statusa navedenih grupa, lično ili putem interneta, pozivamo Vas da postanete član naše rastuće koalicije. Nakon što nam se pridužite, obavijestit ćemo Vas o trenutnim aktivnostima i pozvati da učestvujete u našim akcijama. Aktivnosti mogu uključivati javno zagovaranje, djelovanje ili pisanje članaka u ime žena i mladih ljudi koji imaju ograničene mogućnosti da ostvare svoja prava.
partner
Postanite partner
Udruženi ćemo ostvariti veći utjecaj u društvu
 
Mi u Fondaciji 787, vjerujemo da su jaka partnerstva ključna za poboljšanje statusa mladih i žena u BiH. Imajući to u vidu, pozivamo neformalne grupe, lokalne NVO, aktiviste, lidere, medije, korporacije i institucije koje dijele našu misiju i vrijednosti, da nas kontaktiraju kako bi saznali više informacija o mogućnostima partnerstva.
mentor
Postanite mentor/mentorica
Poklonite neprocjenjiv poklon mentorstva
 
Ako ste poduzetnik/poduzetnica ili lider/liderka i želite pomoći narednoj generaciji poduzetnika/poduzetnica, pozivamo Vas da nam pošaljete Vaše podatke. Mi ćemo Vas povezati sa ženama i mladim ljudima iz BiH koji su u potrazi za podrškom i savjetima mentora/mentorica. Kontaktirajte nas već danas i promijenite nečiji život.
bussines angel
Postanite poslovni anđeo
Budite dio uzbudljive nove priče
 
Investiranje poslovnih anđela jedan je od najznačajnijih izvora finansiranja u ranoj fazi osnivanja biznisa širom svijeta, ali u BiH ova praksa je nedovoljno razvijena. Kako bismo doprinijeli promjeni ovakve situacije, Fondacija 787 poziva investitore da ulože vlastita raspoloživa sredstva i profesionalno iskustvo kako bi radili sa nekim od najvećih poduzetničkih talenata u zemlji. Nakon što postanete poslovni anđeo, ostvarujete jedinstvenu mogućnost da budete dio prijeko potrebnih uspješnih priča u BiH. Kontaktirajte nas za više informacija.
spred the word
Govorite o nama
Recite drugima da nas podržavate
 
Najjednostavniji način na koji nam možete pomoći u ostvarenju naših ciljeva jeste da kažete i drugima šta je to što mi radimo i zašto je to bitno. Možete koristiti naše stranice (Facebook, Google plus, Instagram ili Twitter) da ostavite Vaše komentare, podijelite vijesti i fotografije ili da učestvujete u diskusijama.
Možete pozvati i Vaše prijatelje da se registruju za dobijanje našeg biltena ili možete podijeliti naše video materijale. Svakako je dobrodošla i Vaša inicijativa za aktivnosti ili drugi načini da informišete druge o Fondaciji.
back to top

Društvene mreže

Kalendar

December 2017
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Top of Page