Partner samita „Global Female Leaders 2016“

Fondacija 787 postala je međunarodni partner samita „Global Female Leaders 2016“ koji se održava treću godinu za redom i to 17. i 18. aprila 2016. god. u Berlinu.

Ovogodišnja tema „Our World In Transformation – How to Master 6 Challenges of Change“ fokusira se na pitanja poput globalnog ekonomskog i finansijskog poslovanja, na geopolitičke rizike, digitalnu transformaciju, nove tehnologije i inovacije, kao i budućnost radnih mjesta. Samit će okupiti oko 50 međunarodnih govornika, stručnjaka i viših menadžera kompanija i organizacija iz cijelog svijeta koji će diskutovati o ekonomskim trendovima i ponuditi prijedloge rješenja za složene poslovne izazove.

Među govornicima na samitu naći će se i baronesa Catherine Ashton (bivša visoka predstavnica EU za vanjske poslove i sigurnosnu politiku, i potpredsjednica Evropske komisije), Heike Baur-Wagner (direktor strateškog partnerstva, American Express Service Europe), Anne Boden (CEO, Starling Bank), Dr. Michael Bueltmann (izvršni direktor, Here GmbH), Mechell Chetty (HR zamjenik za Centralnu Afriku, Unilver), Covington Corbett (medjunarodni direktor za marketing za azijsko-pacificku regiju, Bliski Istok i Rusiju, Twitter), Jessica J. Federer (Chief Digital Officer, Bayer AG) itd.

Samit će pružiti priliku za poslovno umrežavanje velikom broju učesnika, te jedinstvenu priliku za sticanje uvida u način rada najvećih ženskih lidera i vizionara iz cijelog svijeta.

Osobe iz Bosne i Hercegovine koje su zainteresovane za učešće na samitu mogu koristiti kod Fondacije 787: GFLWA787 za ostvarenje popusta od 300 EUR pri registraciji.

Više informacija o samitu kao i cjelokupni program možete naći na web stranici: www.globalfemaleleaders.com

0
0
0