David Parrish i webinar na temu "Tri dimenzije profitabilnog određivanja cijene"

Fondacija 787 u saradnji sa Swiss Entrepreneurship Programom i #ŽeneBiH na Svjetski dan umjetnosti, 15. aprila, organizuje webinar namijenjen ženama u kreativnoj industriji.

Webinar na temu "Tri dimenzije profitabilnog određivanja cijene" vodit će ekspert u kreativnoj industriji, David Parrish, u nadolazeću srijedu, od 15:00 do 16:30 sati, putem Zoom platforme i bit će održan na engleskom jeziku.

David Parrish je internacionalni govornik, trener i poslovni savjetnik u oblastima kreativne industrije i kreativnog preduzetništva, koji kroz svoje interaktivne radionice i predavanja, pomaže biznisima i pojedincima u kreativnoj industriji iz svih dijelova svijeta. Ovaj će UK ekspert sa bh. kreativnom zajednicom podijeliti svoje bogato iskustvo i znanje o tri načina profitabilnog određivanja cijene.

Iako je ovaj webinar namijenjen prvenstveno ženama u kreativnoj industriji, organizatori/ce ohrabruju prijavu i preduzetnika/ca iz drugih oblasti poslovanja, a svoje mjesto na webinaru možete osigurati popunjavanjem jednostavne forme.

Također, najava ovog događaja je samo početak, jer ovog mjeseca, Fondacija 787 i #ŽeneBiH pripremaju još iznenađenja! Stoga, nastavite pratiti društvene mreže i na taj način prvi saznajte šta je ovaj tim zajednički spremio ovaj put.

 

2
0
0