Podržite nas →

Donirajte

Doprinesite promjeni u nečijem životu
Vašom donacijom Fondaciji 787, direktno podržavate ekonomsko osnaživanje i poduzetničke napore žena i mladih u Bosni i Hercegovini. Donirana sredstva će u potpunosti biti korištena za obrazovanje, informisanje, promovisanje, umrežavanje i pomoć mladima i ženama širom zemlje koji žele postati poduzetnici. Bez obzira na iznos donacije, Vaš plemeniti poklon je uistinu cijenjen.

Sredstva se mogu donirati u konvertibilnim markama ili stranim valutama putem računa Fondacije.

Potrebni podaci su:

 

Primalac: Fondacija za društveno-ekonomski razvoj 787
Adresa: Gornja Breka 69, 71000 Sarajevo, BiH
Ime banke: Sberbank BH
Broj žiro računa (za uplate u KM): 1401021130002939
Broj deviznog računa - IBAN (za uplate u drugim valutama): BA39 1401021200361307
SWIFT (za uplate u drugim valutama): SABRBA22
Svrha: Donacija

Volontirajte

Zajedno možemo postići mnogo više
Ako imate vremena i želju da se posvetite poboljšanju statusa žena i mladih u BiH, ako ste zainteresovani da razvijete svoje vještine, da postanite dio naše mreže profesionalaca i implementirate svoje ideje unutar naše zajednice - rado ćemo Vam poželjeti dobrodošlicu u naš tim. Javite nam se putem emaila na info(at)fondacija787.ba jer postoje različiti načini putem kojih možete volontirati. Bit će nam zadovoljstvo upoznati Vas.

Postanite mentor/mentorica

Poklonite neprocjenjiv poklon mentorstva
Ako ste poduzetnik/poduzetnica ili lider/liderka i želite pomoći narednoj generaciji poduzetnika/poduzetnica, pozivamo Vas da nam pošaljete Vaše podatke. Mi ćemo Vas povezati sa ženama i mladim ljudima iz BiH koji su u potrazi za podrškom i savjetima mentora/mentorica. Kontaktirajte nas već danas i promijenite nečiji život.

Postanite poslovni anđeo

Budite dio uzbudljive nove priče
Investiranje poslovnih anđela jedan je od najznačajnijih izvora finansiranja u ranoj fazi osnivanja biznisa širom svijeta, ali u BiH ova praksa je nedovoljno razvijena. Kako bismo doprinijeli promjeni ovakve situacije, Fondacija 787 poziva investitore da ulože vlastita raspoloživa sredstva i profesionalno iskustvo kako bi radili sa nekim od najvećih poduzetničkih talenata u zemlji. Nakon što postanete poslovni anđeo, ostvarujete jedinstvenu mogućnost da budete dio prijeko potrebnih uspješnih priča u BiH. Kontaktirajte nas za više informacija.

Postanite partner

Udruženi ćemo ostvariti veći utjecaj u društvu
Mi u Fondaciji 787, vjerujemo da su jaka partnerstva ključna za poboljšanje statusa mladih i žena u BiH. Imajući to u vidu, pozivamo neformalne grupe, lokalne NVO, aktiviste, lidere, medije, korporacije i institucije koje dijele našu misiju i vrijednosti, da nas kontaktiraju kako bi saznali više informacija o mogućnostima partnerstva.

Zagovarajte

Uz Vaše zalaganje imamo bolje šanse da uspijemo
Fondacija 787 zagovara programe i bolje propise koji mogu doprinijeti osnaživanju žena i mladih u svim dijelovima BiH. Ako smatrate da nam možete pomoći u ostvarenju naših ciljeva za poboljšanje statusa navedenih grupa, lično ili putem interneta, pozivamo Vas da postanete član naše rastuće koalicije. Nakon što nam se pridužite, obavijestit ćemo Vas o trenutnim aktivnostima i pozvati da učestvujete u našim akcijama. Aktivnosti mogu uključivati javno zagovaranje, djelovanje ili pisanje članaka u ime žena i mladih ljudi koji imaju ograničene mogućnosti da ostvare svoja prava.
w

Govorite o nama

Recite drugima da nas podržavate

Najjednostavniji način na koji nam možete pomoći u ostvarenju naših ciljeva jeste da kažete i drugima šta je to što mi radimo i zašto je to bitno. Možete koristiti naše stranice (Facebook, Instagram, Twitter ili YouTube) da ostavite Vaše komentare, podijelite vijesti i fotografije ili da učestvujete u diskusijama.

Možete pozvati i Vaše prijatelje da se registruju za dobijanje našeg biltena ili možete podijeliti naše video materijale. Svakako je dobrodošla i Vaša inicijativa za aktivnosti ili drugi načini da informišete druge o Fondaciji.

2
1
0