Fotografija proizvoda

COLORSCAPE MAJICE BY ALISA TELETOVIĆ

Oblast: Bosna i Hercegovina, nije ograničeno

Cijena:

Cijena majice kratkih rukava je 40KM, a dugih 48KM.

 

Pamučne majice sa potpisom Alise Teletović, sa slikama koje postaju nosive i modni trend, dostupne su u bijeloj ili crnoj boji, u verziji kratkih ili dugih rukava. Slike na majicama su ekspresionističke, figurativne i pričaju o mislima i osjećanjima. One pobuđuju ljubav, strast, osjećaj dobrog, kao i osmijeh na licima.

Kontakt forma:

Naruči Colorscape majicu

Narudžba:

Podaci o startupu/izvođaču →

Iza Colorscape brenda stoji Alisa Teletović, umjetnica sa izuzetno dinamičnom i bogatom biografijom. Diplomirala je 2000. godine na RMIT univerzitetu u Melbourneu, gdje je studirala likovnu umjetnost, elektronski dizajn i medije, nakon čega se vraća u BiH i osniva vlastiti atelje u Sarajevu.Članica je Udruženja likovnih i primijenjenih umjetnika BiH, Napretka, te ULUBIH-a. Iza sebe ima osamnaest samostalnih izložbi, među kojima su one u Melbourneu, Perthu, Adelaide, Sarajevu i Tuzli.  Laureatkinja je niza priznanja i nagrada.Umjetnički radovi autorice Alise Teletović nalaze se u javnim i privatnim kolekcijama širom svijeta.

Za narudžbe preko 50KM u BiH, dostava je besplatna.

Više informacija o umjetničkim radovima autorice Alise Teletović možete naći na zvaničnoj web straniciFacebooku, Instagramu Pinterestu.