Fotografija proizvoda

Colorscape slike by Alisa Teletović

Oblast: Bosna i Hercegovina, nije ograničeno

Cijena:

Cijena orginalne slike je 500KM, a digitalnog printa 150KM.

 

Slike sa potpisom slikarice Alise Teletović su ekspresionističke, figurativne i pričaju o mislima i osjećanjima. One pobuđuju ljubav, strast, osjećaj dobrog, kao i osmijeh na licima. Možete poručiti orginalnu sliku, neuokvirenu ili digitalni print iste slike.  Ime slike je Radost života. Mješana tehnika; veličina 100x70cm.

Kontakt forma:

Naruči Colorscape sliku

Narudžba:

Podaci o startupu/izvođaču →

Iza Colorscape brenda stoji Alisa Teletović, umjetnica sa izuzetno dinamičnom i bogatom biografijom. Diplomirala je 2000. godine na RMIT univerzitetu u Melbourneu, gdje je studirala likovnu umjetnost, elektronski dizajn i medije, nakon čega se vraća u BiH i osniva vlastiti atelje u Sarajevu.Članica je Udruženja likovnih i primijenjenih umjetnika BiH, Napretka, te ULUBIH-a. Iza sebe ima osamnaest samostalnih izložbi, među kojima su one u Melbourneu, Perthu, Adelaide, Sarajevu i Tuzli.  Laureatkinja je niza priznanja i nagrada.Umjetnički radovi autorice Alise Teletović nalaze se u javnim i privatnim kolekcijama širom svijeta.

 

Više informacija o umjetničkim radovima autorice Alise Teletović možete naći na zvaničnoj web stranici, Facebooku, Instagram i Pinterestu.